perjantai 15. helmikuuta 2013

"Mennään yhdessä kuolemaan sinne"

Terppaleiskaus!

Pistän heti tähän alkuun linkin päivitettyyn postaukseeni Sommaren är kort, jossa olin jakanut virheellistä informaatiota. 

Mutta nyt, toivottavasti virheettömämmän postauksen kimppuun! 
Raflaava otsikko on sitaatti ystäväni Paulan viestistä, kun informoin hänelle saaneeni kuumeen päivää ennen odottamaamme stand up-iltamaa. Lentsu hellitti otettaan molempien kehoista sen verran, että uskalsimme lähteä loppuunmyytyyn Kuopion Komediafestivaalin Pre-Weekendiin Introon. Viihdyttäjinä toimivat MC Mikko VaismaaAnders Helenius sekä kertaalleen keikkailun lopettanut Teemu Vesterinen


Anders Helenius
Anders ei heittänyt Bamse-läppää, kuten viime vuonna, vaikka sitä kieli pitkällä odotin ja telepaattisesti toivoin. Mies oli myös laihtunut ja näin ollen puolet hänen keikkamateriaalistaan oli hikoiltu lenkkipolulle (tai minne lie, tarina ei  kerro). Enää ei kuultu vitsejä heimovaimon vartalosta tai konsolipelejä pelaamalla hankituista pakaroista... Mutta aika aikaansa kutakin et cetera.


Teemu Vesterinen
Asunani toimi Cubuksen alesta (äidin) bongaama mekko, joka siis näyttää vyön kanssa erehdyttävästi kahdelta erilliseltä vaatekappaleelta.Seuraavan kuvan myötä taitaa särkyä illuusio siitä, että oltaisiin oltu jossain glamourimmassakin ympäristössä ottamassa asukuvia. Kuvan oikeaan reunaan sijoittuneen käsipyyhekasan sentään rajasin pois...


Mekko Cubus
Vyö Kontti
Kengät Bullboxer, Sokos
Minä ja elämänsä ensimmäisestä stand up-esityksestä hengissä selvinnyt Paula jatkoilla. Köhäkaksikko kylvää kauhua. Tai flunssaa.

"Katse tulevaisuuteen... Ei! Nyt te katsotte ihan eri tulevaisuuteen, katsokaa yhteiseen sellaiseen!"
Voisin ympätä tähän samaan syssyyn muutaman muunkin asukuvan, siskoni otti nämä joulushoppailujen jälkimainingeissa. 


Paita Anttila
Hame Seppälä
Kengät DinSko
Kattokaa nyt tätä värin määrää, uusi takkikin on punainen! :) Alkuun emmin tuota väriä, mutta kun malli oli just eikä melkein miulle sopiva, niin päätin rohkaistua (totuuden nimissä: tarvittiin siinä seuralaisten patisteluakin) enkä ole katunut. Rrrrrakastan tuota pomppaa! Samaisella shoppailureissulla hankittu veska ei sen sijaan pääse yllättämään kokonsa eikä värinsä puolesta.


Takki Halonen
Laukku Seppälä

Toivottavasti te olette pysyneet terveinä!

4 kommenttia:

Ventovir kirjoitti...

Ihana tuo punainen takki, sopii sulle hyvin! :)

S kirjoitti...

Kiitos, kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voe mikä nostalgiapomppa! Reilu malli: ´oikea´ kaulus, isot napit ja kunnon vyö... (Muistelen tässä omaa edesmennyttä nilkkapituista lemppariani,joka kesti aikoinaan myös helman lyhennyksen 3/4-takiksi.) Pirteä tuo punainen vaihteeksi sinulla! Sävähdyttää, kun omat takit ovat harmaita tai sinisiä:) Ja eipä uskoisi Heleniusta samaksi mieheksi; eihän jutut ole kuitenkaan ohentuneet samaa tahtia? -L-

S kirjoitti...

Alkuun tosiaan jännäsin tuota takin väriä ja jätinkin sen varaukseen. Kaupasta poistuttuani aloin tiirailla muiden kaupungilla liikkujien takkien värejä ja ne tosiaan olivat aika tummanpuhuvia. Väri kääntyikin siis edukseen, kun tarkemmin ajatteli.

Heleniuksen kohdalla jännäsin sitä, että kun hän käy suhteellisen harvoin Kuopiossa (vuoden välein?), että kertookohan hän samoja juttuja. Olin siis jo kuullut parhaat palat viime vuonna eivätkä loppuhuipennukset (eli punch line) enää yllättäneet.