keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Isona minä...

...haluaisin tarjota kodin seuraavanlaisille eläimille.
En hirveästi perusta "leikkaa-liimaa"-postauksista, mutta koska näin tästä viime yönä unta, niin päätin vaientaa päässäni nurisevan äänen ja esitellä lemmikkihaaveeni teille.

En varsinaisesti ole mikään heppatyttö, sillä kuten aiemmin mainitsin, olin pienenä varsin allerginen tapaus ja hevosharrastus piti lopettaa alkutekijöihinsä. Näin myöhemmällä iällä, allergioiden hävittyä käytännössä kokonaan esteeksi on noussut talouspolitiikka.
Tällä hetkellä pidän majaa kaupungin ydinkeskustassa, mutta tarkoitukseni on vielä joskus muuttaa takaisin juurilleni eli maaseudulle.

Nämä kauramoottorit olisi mukava saada laitumelle hirnumaan.

Norjanvuonohevonen (kuva)

Suomenhevonen (kuva)
Sydämestäni löytyy heikko kohta myös siivekkäille ystäville. Meillä oli nuoruudessani useampana suvena kesäkanoja, jotka majailivat meillä ulkona niin kauan kuin lämmintä riitti ja syksyn tultua palautimme ne takaisin kotiinsa. Näiden kesäkanojen myötä siirryin kokonaan vapaan kanan muniin, sillä eräs kanoista oli aiemmin ollut häkkikanalassa ja toisinaan raukkaparka kaatui ilman mitään syytä, sillä sen lihakset eivät olleet päässeet kehittymään kunnolla. Alla on kuva eräistä kotkottajistamme.

Hilda, Amanda ja Aprikoosi
Olen jo jonkin aikaa selaillut koirasivustoja puolitosissani ja lueskellut eri rotujen kuvauksia ja vaatimuksia. Tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni kissat sopivat paremmin, mutta myöhemmin laumaan voisi liittyää myös pikinokka. Ennen pidin Irlannin susikoiraa suorastaan seropirakkina, mutta viime aikoina olen kääntänyt kelkkani ja tykästynyt tuon erilaisen vinttikoiran ulkomuotoon. 

Irlannin susikoira (kuva)
(kuva)
Kaupunkioloissa voisin nähdä itseni seuraavien toy-kokoisten hännänheiluttajien kanssa.

Kleinspitz (kuva)

Tiibetinspanieli (kuva)
Mäyräkoira (kuva)
Ja vielä yksi! :D
Olen haaveillut ragdollista jo pitkään, tutustunut kasvattajiin, vertaillut värejä jne ja vaikka mikään muu edellämainituista ei toteutuisikaan, niin tämän eläimen aion satavarmasti hankkia. Ennemmin tai myöhemmin.

Ragdoll (kuva)

5 kommenttia:

Variaznel kirjoitti...

Ragdoll on yksi kissarotu, josta minäkin olen haaveillut jo pitkään. Ne on ihanan pörrösiä. :)

S kirjoitti...

Niissä on kokoa, näköä ja luonnetta <3

Anonyymi kirjoitti...

meillä majailee ragdoll ja on aivan ihana kissamummeli.

S kirjoitti...

Uskon sen :)

henni kirjoitti...

Onnittelut hyvästä kissarotuvalinnasta :D Et varmasti tule pettymään kun ragdollin joskus hankit :) Meillä on tällä hetkellä yksi, ja mulla on aiemmin ollut toinen, mun ensimmäinen kissa.