tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kosmetiikkaa ja kauhua

Nyt loppuu talven aiheuttama pörröpäisyys! Ainakin toivottavasti... (Onneks oon myös hyvissä ajoin liikkeellä, ehm.) Kävin hakemassa parturi-kampaamosta testiin Bonacuren Color Save hiusnaamion sekä hoitoaineen. Samalla kerralla nappasin koeponnistukseen Black Velvet kestosävytteen, kun olivat tarjouksessa. Saas nähdä miten hyvin peittää vai täytyykö iskeä jytkympi väri päälle. 

Hoitoaine ja hiusnaamio
Eiks Black Velvetin kohdalla anneta  pimeä kuva anteeks ;)
Samalla reissulla piipahdin myös kirpparilla, josta varasin myyntipöydän. Ensi kuussa, tarkemmin sanottuna 7.4. pääsee tonkimaan mun (ja luultavasti myös äidin ja pikkusiskon) tuotteita Kuopion Citypörssissä. Paikkaa tarkastaessani bongasin toisesta pöydästä Cry-wolf-elokuvan. Olen katsonut rainan joskus vuosia sitten ja muistaakseni tykkäsin. Toisinaan mietinkin, että olisi kiva katsastaa, että vieläkö se uppoaisi. 


Ps. Oikein ihanaa naistenpäivää kaikille lukijoilleni! :)

3 kommenttia:

Jenni L kirjoitti...

Ihanaa naistenpäivää sinnekin :)
Vaadin ehdottomasti käyttökokemuksia tuosta sävytteestä.

M kirjoitti...

Naistenpäivää sinnekin. :)
Käytin joskus Bonacurea, taisi olla Moisture Kick tms. se sarja. Hiusnaamio oli alkuun ihan toimivaa, mutta toisen purkin lopulla alkoi tuntua ettei se enää tee mitään.
Onhan sulla jätettävä hoitoaine, jos pörröpäisyys vaivaa?

S kirjoitti...

Jenni, kerron kyllä miltä vaikuttaa kunhan saan aineen päähän asti.

M, oon käyttänyt aiemmin vaan markettinaamioita, joten luulis tuon toimivan vähän paremmin ;) Hiuksiin jätettävää suihketta ei oo enää. Mulla ei pörröönny koko pää, vaan pelkästään takaraivo.