sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Sunnuntai

Normaalisti sunnuntai+hyvä mieli=syntax error, mutta ei tänään. Vaikka eräs nimeltä mainitsematon nelijalkainen kaveri yrittikin auttaa mua kotihommissa ja kolisteli tiskialtaassa ennen kukonlaulua... Kävin jopa kiertämässä läheisen lammen ja istuskelemassa sinne pystytetyssä laavussa nuotion lämmössä. Otin kamerankin mukaan, mutta onnistuin nappasemaan vain neljä otosta ja sitten akku loppui. Tykkäs pakkasesta varmaan yhtä paljon, kun mun poskipääni.

Todistusaineistoa ;)
Tämä seuraava on suurin syy miksi halusin tehdä tällaisen pikapostauksen ilman varsinaista punaista lankaa.

"Minä autan sinua karvaamaan tämän."
Ensin köllittiin (just pestyn!) viltin päällä ihan rauhassa. Menin vessaan suihkuttamaan viherkasveja ja olkkarista kuulu ryminää. Kiisin tarkistamaan tilanteen ja huomasin, että Miron jalasta vuotaa verta. Se ei vissiin ite ees huomannu sitä, sen verran ponnekkaasti pisti kalaa kitusiinsa. Riistin sen kuitenkin aterialtaan, pesin ja desinfioin haavan ja onnistuin laittamaan siihen laastarin paremman puutteessa. Ajattelin, että kieputan jalan ympärille vielä sideharsoa, jottei haavaan menisi likaa. Varmaan jokainen, joka on yrittänyt samaa tietää, että ratkaisu on vain väliaikainen (eli max. 5min.). Tältä yli-innokkaan hoitajan lopputulos sitten näytti.

Tärähtänyt puolimuumio
Ei voi kuin hymyillä, kun katsoo tuota kuvaa. Kisu siis selvisi hengissä hoidosta huolimatta :D

4 kommenttia:

Shadou kirjoitti...

Voi lasta, näyttää niin avuttomalta, pieneltä paralta siteensä kanssa

Jenni L kirjoitti...

Voi eiiii mikä pakettikoipi :DD <3

Reppana, vahingot on aina inhottavia.. meillä kissa riehuessaan särki lasin ja sai siitä viillon tassuunsa, vertahan siitä tuli ja mä olin aika kauhuissani. Eikun tassua huuhtomaan (kissojen lempipuuhaa sekin) ja katselemaan ettei ole lasia anturoissa. Taisi omistaja säikähtää enemmän kun uhri :D

S kirjoitti...

Tuon siteen ansiosta se näyttää paljon dramaattisemmalta, kuin mitä todellisuudessa oli.
Pitäs olla tosi askeettinen asunto, että ne ei löytäs jotain tiputettavaa, syötävää tms. Eilen just liimailin kasaan astiaa, joka oli vaatekaapissa ja toinen iso kisu oli tiirikoinu ittesä sinne ja tiputtanu kipon.

M kirjoitti...

Voi ei, mikä pieni :D