perjantai 11. helmikuuta 2011

Egon hivelyä

Eilen ilahduin, sillä sain ensimmäisen blogipalkintoni Ventovirilta. En ole kovin pitkäjänteinen ihminen, joten meinasin kyllästyä blogin pitämiseen jo sen alkumetreillä. Onneksi en niin tehnyt, sillä tästä voi kehkeytyä vielä jotain. Haluankin esittää kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille lukijoille, kommentoijille ja vierailijoille!Tunnustukseen liittyy tällainen pienimuotoinen kysely.

Milloin aloitit blogisi?
- 6.10.2010

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
- Blogini ei ole vielä aivan muotoutunut, mutta tähän asti olen kirjoitellut lähinnä ostoksistani ja eläimistä sekä asioista, jotka sillä hetkellä lämmittävät mieltä.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
-En osaa sanoa tähän muuta kuin uniikkius siinä mielessä, että minä kirjoitan tätä. Eh...

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Mulla kimmokkeena toimi se, että olin jo pitemmän aikaa lueskellut ihmisten blogeja, mutta kasvottomana kommentoiminen ei tuntunut omalta. Blogaajat vaikuttavat myös ystävälliseltä piiriltä, johon oli helppo liittyä. Toisaalta tämä on myös hyvä kanava yrittää pikku hiljaa viritellä kauan unohduksissa ollutta kirjoitusharrastusta.

 Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
- Tällä hetkellä suunnitteilla on uusi ulkoasu ja nimikin, sillä molemmat tempaisin tuulesta, kun harrastus alkoi. Nyt tästä voisi muokata paremmin minua kuvaavamman.

Haluaisin antaa tämän palkinnon eteenpäin seuraaville henkilöille.

This is me. 
Anna kirjoittaa rohkeasti ja sujuvasanaisesti elämänsä kipukohdista sekä herättelee lukijaa ajattelemaan ympäröivää maailmaa toiseltakin kantilta.

Kerro, kerro kuvastin 
Noora on rohkea nainen, joka puhuu asioista niiden oikeilla nimillä eikä pelkää näyttää inhimillistä puoltaan blogissaan.

I, me, mine 
Jenni näyttää, että kauneus ja äly mahtuvat samaan pakettiin. Hän kirjoittaa välillä ihanan piikikkäästi, omaa hienon ideologian sekä mielenkiintoisia lemmikkejä.

3 kommenttia:

bomstikidi kirjoitti...

SUURI kiitos! ja tunnustusta takaisin myös sinne suuntaan :)

Jenni L kirjoitti...

Oi, kiitos kauniista sanoista! <3

Piristi mun synkeää päivää paremmin kuin hervoton kasa suklaata (joka on mulla nyt vieressä), ja se on paljon se! Palaan tämän pariin toisen postauksen jälkeen :)

S kirjoitti...

Kiva, kun tykkäsitte :)