perjantai 11. helmikuuta 2011

Lisää egon hivelyä

Ohhoh, Esmikin antoi miulle mainetta ja kunniaa!

The Versatile Blogger tunnustuksen saajan on tarkotus kertoa itestään seitsemän asiaa ja jakaa palkinto seitsemälle muulle bloggaajalle. 1. Mie oon taskutyttö, pituutta löytyy 154cm. Mun vanhemmatkin on suht lyhyitä, joten ei kukaan koripalloilijaa odottanutkaan. Oon ehkä pikkasen katkera, että pikkusisko kasvo mun ohi. Ja sillä on kauniimpi napa, oikeen semmonen malliversio! :D

2. Aluksi olin lähes kauhuissani tästä, mutta olen viime aikoina tykästynyt Palefaceen. Hänen sanoituksensa kritisoivat viiltävästi yhteiskuntamme epäkohtia enkä voi kuin nyökytellä mukana ja olla samaa mieltä. Viime perjantaina kävin hänen keikallaankin ja tykästymiseni vain syveni, kun täysi baari lauloi mukana. Linkin takana on esimerkki sanataiturin säilän heiluttelusta Paleface- Helsinki- Shangri-La.

3. Edelliseenkin liittyen, olen alkanut kiinnostua politiikasta. En siinä määrin, että harkitsisin mitään ehdokkuutta edes kunnallisella tasolla, mutta seuraan pääministerimittelöitä ja pohdin tämän kevään vaaleissa hyvin tarkkaan minkä puolueen edustajan huolin omakseni. Olen osallistunut mm. opiskelijamielenosoituksiin, mutta kuten opiskelijakuomat tietävät, sillä ei valitettavasti ollut vaikutusta. Opintotukeahan ei ole vieläkään sidottu elinkustannusindeksiin...

4. Olin lapsena allerginen kissoille (ja vaikka mille muulle), mutta nyt minulle ei tule mitään oireita vanhoista allergeeneista siitepölyä lukuunottamatta. Mulla on myös astma, mutta sekään ei häiritse elämääni enkä tarvitse enää säännöllistä lääkitystä. Onneks näin, sillä misset (ja oikeastaan kaikki eläimet) on parhautta!

5. En tykkää kahvista; juon ehkä kupin kaks vuodessa ja silloinkin mukissa on parempi olla enemmän maitoa, kun kaffetta.

6. Haluaisin silmäleikkaukseen. Mulla on ollut lasit kolmosluokasta lähtien, nykyään käytän lasien rinnalla myös piilareita, mutta ei nekään ole aivan vaivattomat. Musta ois ihana käydä vaikka uimassa ja nähdä oikeasti mitä ympärillä tapahtuu.

7. Tykkään piirretyistä. Katselen yhä mm. Muumeja sekä "aikuisten piirrettyjä", kuten American Dadia.

Mulle tuli nyt vaikeuksia antaa tätä eteenpäin, sillä melkeinpä kaikki blogaajat, joita seuraan, ovat tämän jo ansaitusti saaneet. Pistetään siis vielä extrapaljastus: oon huono matikassa. Alla on siis seitsemän nimeä ;)

Skull girl's tattoo life

5 kommenttia:

M kirjoitti...

Huisaa! Kiitos!

S kirjoitti...

Hihii :) Jään odottelemaan vastauksia.

Variaznel kirjoitti...

Mitenhän en ole aikaisemmin huomannut sinun blogia. Pitääpä lisätä itseni lukijaksi.
Ja kiitos vielä tunnustuksesta! :)

Vampiric kirjoitti...

Kiitokset tästä, vaikka olenkin jo tämän ehtinyt tehdä. :)

S kirjoitti...

Variaznel: Tervetuloa! :)

Vampiric: Olevinaan tarkistin asian... Mutta tuskinpa kunniamainintoja voi saada liikaa ;D