torstai 7. lokakuuta 2010

LemmikitSeuraavassa kuvia luonani asuvista eläimistä ja heidän yksiöistään.

Neljäs syyrialainen  hamsterini Veeti.
 
Minimies piilottelee
6.10.10 ^^
Ruokakupissa hengailua :)
Olin muutama vuosi sitten eläinkaupassa harjoittelussa ja hoidin siellä poikahamsteria. Ihmettelin, kun se oli niin äkäinen, muuttostressistä puremisen ei pitänyt enää johtua. Yksi aamu ruokin eläimiä normaalisti ja jännäsin jo kuinka sormieni sinä päivänä kävisi. Hamsu mönki pesästään ruuan haistettuaan ja jäin seuraamaan tilannetta. Yhtäkkiä näin pesässä liikettä ja hämmästyin suuresti. Syrkit ovat erakkoja eikä mökissä näin ollen pitänyt olla ketään. Nostin pesää varovasti ja näin siellä kasan pikkunakkeja! Kasvattaja olikin epähuomiossa kiikuttanut myyntiin tyttöhamsterin, joka oli raskaana. Hoivailin siis Veetiä ja tämän sisaruksia niiden syntymästä lähtien ja totutin rääkyvät, päälle pissaavat riiviöt käsikesyiksi nalleiksi. Ihastuin Veetin mäyrämäiseen pääkuvioon ensisilmäyksellä ja harjoittelun päätyttyä sainkin minimiehen palkkioksi työstäni. Nyt Veeti on reilu kaksivuotias ja voi edelleen hyvin, vaikka vanhenemisen merkkejä alkaakin olla havaittavissa. Ehdoton iltojen piristäjä, lisensoitu tassuterapeutti<3
Akvaario
Etualalla miekkapyrstönaaras (punainen) ja uros (vihreä), niiden yllä sinirihmakala. (Juu, en osaa muokata kuvia...)

Partamonni. Akvaarioon ja terraarioon saa helposti piiloja halkaisemalla kookospähkinän.

Meillä on ollut vanhempieni luona akvaario lähes aina. Ihkaoman hankin, kun tuttava oli luopumassa 100-litraisesta akvaariostaan ja myi sen kahdellakympillä. Mukana tuli taso, lamppu, suodatin, kaksi afrikkalaista kynsisammakkoa sekä pieni pleko, joka ei kuitenkaanselvinnyt muutosta. Altaassa majailee nyt siis neljä sinirihmaa (1uros+3naarasta), neljä miekkapyrstöä (2u+2n), monni ja kolme sammakkoa.


Terraariossa asustelee brasiliainen tarantella, tarkemmin sanottuna lasiodora klugi. Niveljalkainen kiipeili kotiimme reilu vuosi sitten, ollessaan kolmevuotias. Sukupuolesta ei ole vieläkään varmuutta, ehkä seuraavan moltin (nahanluonnin) yhteydessä onnistun tarkastamaan sen. Toiveikkaana olen kuitenkin antanut sille tytön nimen, sillä ne elävät huomattavasti pidempään kuin urokset.

Regina kutoo seittejään Exoterrassa.
Regina Succubus

Regina ja hiiren pinkki

Ei kommentteja: