keskiviikko 6. lokakuuta 2010

KotiLaitanpa tähän alkuun yhden kuvan itsestäni. Tämä on otettu juhannuksena, kun kävimme katsomassa 2 times terrorin keikkaa Henry's Pubissa.

Varsinainen otsikkoon liittyvä kuvapläjäys alkaa siis tästä. Asun 22 neliöisessä vuokra-asunnossa kaupungin ydinkeskustassa. Vuokranantaja on valinnut huoneeseen kauniit vauvanhuonetapetit, joiden vaihtaminen on jäänyt "katsellaan sitä sitten myöhemmin"-tasolle. ;)
   Sisustan pientä kotiani opiskelijabudjetilla ja keräilen silmäämiellyttäviä tavaroita ja teen muutostyötä pikkuhiljaa. Olen asunut tässä ensimmäisessä "omassa" asunnossani melko tasan tarkkaan vuoden ajan ja vieläkin hankintalistalta löytyy must have-esineitä.
  Eteinen, matto ja peili Jyskistä. (Eteinen ei ole vino, minä näemmä könötin kuvatessa :P)
Kaasunaamarin (vm. -38) ostin Kuopion torikirppikseltä, maksoi 30 euroa. En tiedä oliko se halpa vai kallis, mutta en vaan voinut kävellä sen ohitse :) Mukana tuli alkuperäinen säilytyslaukku (jonka päällä lukee O. Närvänen), käyttöohjeet ja hoitoaine. Naulakko oli asunnossa valmiina, maalasin sen mustaksi.
Näkymä huoneeseen. Etualalla on akvaario ja taaempana terraario; asukkaat voisin esitellä myöhemmin. Terran päällä nököttää Maini-varis, jonka isäni on ampunut kymmenen vuotta ennen syntymääni. Aiemmin Maini majaili isovanhempieni luona, mutta kulkeutui lopulta minulle.
"Toimisto" ja nyt tämän blogin toimitus sijaitsee huoneen päädyssä. Kaiuttimen päällä on naistenpäivälahjaksi saamani lohikäärmepuu (reunustraakki). Lipasto on ostettu Lidlistä, maksoi muistaakseni 25e ja maalattu mustaksi. (Urakan jälkeen vannotin etten enää koskaan ryhdy huonekalujen maalauspuuhiin.) Tuoli on keikattu vanhemmilta matkaan, pehmuste Maxi Makasiinista, n. 5e. Nurkassa on jääkappi, kun se ei oikein muuallekaan mahdu...


Ei kommentteja: