keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Koti, osa kaksi

 Nyypälle tuli heti ongelmia kirjoittelun ja kuvien lisäämisen kanssa, joten piti pilkkoa tekstiä useampaan pätkään. Toivottavasti tästä ei tule kovin pitkää sarjaa ;) Pahoittelut.
 Ikkunassa olevat mustat verhot on hankittu Jyskistä ja violetit Anttilasta. Yöpöydällä on pikkulamppu Claes Ohlsonilta, kietaisin sen ympärille satiininauhan, herätyskello Ikeasta. Kattolamppu samaisesta paikasta kuin pienempikin, hintaa taisi olla parinkympin verran. Uusi lamppu odottaa jo kiinnittäjää ja tämä siirtyy mahdollisesti eteiseen.
Sängyllä olevat violetit tyynyt Anttilasta, mustat tyynyt olen saanut lahjaksi tädiltäni ja serkuiltani. Etummaisen tyynyn olen tainnut ostaa Tiimarista joskus o6? Tyynyjä vasten lepää lapsuuteni lempilelu, joka muuttaa yhä matkassani. :)
Seinällä on Euromarketista löydetty peili, joka on jälleen maalattu mustaksi. Hintaa taisi olla 30e. Hypin riemusta, kun näin kuvastimen. Olin nimittäin kysellyt kehystäjiltä hintoja ja tuollaisen peilin lähtöhinta oli 70e, kun minulla oli peili omasta takaa. Reunalla on Prismasta kotiin kannettuja tuikkukuppeja. Toisena yöpöytänä (joka palveli aiemmin myös ruokapöytänäni!) on Kodin Ykkösestä ostettu kokoontaitettava, peilikantinen pöytä. Oli alessa, hintaa taisi jäädä 20-25e plus taasen ne maalit. Kynttilänjalka Tiimarista ~5e (Sokoksella ~10e!).
Ruokapöytänä toimii pieni kirjoituspöytä, jonka kauniin keltaisen kannen peitoksi äiti ompeli pöytäliinan. Kynttilänjalka on ostettu kirpparilta Kalliosta. Kävelin näyteikkunan ohi päivittäin koulumatkallani ja viimein minun piti hakea lehtikoristeinen teline kotiin. Sain pari euroa alennustakin :) Seinälampetti Tiimarista, oli muistaakseni ihan järkyttävän kallis (oisko ollut peräti 16e!), mutta miellytti niin kovin silmääni. Sekin sai pintaansa kerroksen maalia.
Näkymä ruokasaliini. Verho on ostettu Jyskistä, kynttilänjalka kirpparilta.
Kuivauskaapin alla roikkuu keraamikkoäitini tekemiä pikkukuppeja, Taika-sarjan peltilaatikko (Kodin Ykkönen 13,90e) tuo lisää kaivattua säilytystilaa.
Maustehyllyn takaseinään on viritelty sinikuvioisia servettejä, alemmat perhospurkit olen ostanu Tiimarista ja ylemmät olen tehnyt decoupage-lakalla myöskin serveteistä. Hauska pikkusipuli Jaana Harlinin käsialaa, nalle ja taulu ystäviltä. Jääkarhu on munakello :)
Maxi Makasiinista ostettu purkkapurkki, äidin tekemä teepannu, Kodin Ykkösestä hankittu perhostaulu. Ruokailuvälineitä säilytän harmaassa ruukussa. Seinällä olevan siirtokuvan on tehnyt pikkusiskoni vuosia sitten.
Perhosteema jatkuu... Pimeässä hohtavat desingperhoset DealExtremestä, kehykset Maxista ja kuvat on tulostettu netistä. Yrteillä saa vaihtelua ruokaan.
Ja vielä viimeisenä kylpyankka, jolla leikin pienenä. Minun ankkani on siitä hassu, että se uppoaa, kun sen laittaa veteen :)
Kiitos käynnistä, toivottavasti pidit näkemästäsi! :)

1 kommentti:

PIUSA kirjoitti...

No Sullon kyllä paljon pikkuruisemman näköinen tuo kämppä ollut! Mutta ihanat sisustukset, itellä aika blancoa vieläkin ku ei oiken jaksa törsätä mihkään lakanoihin ja verhoihin :D
Mullon toi aarre tossa keskellä huonetta, baaripöytämäinen taso tilan jakajana, ihan mahti :)