sunnuntai 11. marraskuuta 2012

24

Eräänä synkkänä ja myrskyisenä marraskuun iltana kaksikymmentäneljä vuotta sitten...Synnyin minä. Tämä postaus käsittelee lauantaina juhlittuja synttäreitäni, esittelen myös saamani mainion muikeat lahjat. Vaikka materia toki lämmittääkin mieltä, niin paras lahja oli silti tajuta kuinka paljon ihania ihmisiä elämässäni onkaan. Olin jo vähällä perua koko juhlat, sillä sain aiemmin viikolla kuulla huonoja uutisia eräästä läheisestäni ja lemmikistäni. Näitä tapauksia en halua ainakaan tässä vaiheessa avata enempää, mutta olen tyytyväinen, että päätin kuitenkin juhlia hyvässä seurassa. Sillä niinhän se menee, että mikäli yrittää tietoisesti estää ikäviä asioita tapahtumasta sulkeutumalla kotiinsa, niin ei anna myöskään niille hyville asioille mahdollisuutta tapahtua.  

23+1
Nyt se iän vääristeleminen on vissiin alkanut... Todellisuudessa iskin kakkuun nuo kynttilät, koska unohdin käyttää ne viime vuonna :D Toinen vaihtoehto toki olisi ollut odottaa kahdeksan vuotta, että numerot olisivat jälleen ajankohtaiset. 

Booli numero yksi. Eräs vieras pyysi myöhemmin reseptiä "mikäli haluaa vierailla uudelleen kuoleman porteilla".
Ja sitten niihin lahjuksiin. Sain tänä vuonna todella osuvia, mieluisia ja tarpeellisia paketteja. Olin todella hämilläni ja otettu siitä kuinka paljon ihmiset olivat paneutuneet sopivan lahjan hankkimiseen. Muutama ääneenlausumaton sisustushaavekin toteutui yllättäen.

Isukki pistouvasi miulle uudet talvirenkaat ja huollon Yffeen. Äiti antoi miulle lahjaksi R-Collectionin harmaan puuvillamekon jo aiemmin syksyllä, kun omiin visioihin sopiva osui kohdalle. Pitkäkestoisemmaksi lahjaksi olen saanut Me Naisten-kestotilauksen, se ilahduttaa minua viikoittain. Ja aivan kuin noissa ei olisi jo kylliksi, niin sain vielä kaulakorun, suklaata, purkkaa, ruusuja ja riemunkiljahduksen kirvoittaneen valurautaisen pannunalusen. Sisko toimi korvaamattomana apuna juhlavalmisteluissa ja tsemppaajana, jotta juhlakalukin löysi pippalomielensä. Hän toteutti toiveeni antamalla lahjaksi leivontakulhoja, sukkia, pikkareita ja karkkia, osasta kuva alla.Marjo oli ensimmäinen paikalle saapunut vieras ja hän lahjoi minua itse tekemällään korsetilla, kaulakorulla ja dvd:llä. Uudet somisteet pääsivätkin saman tien tositoimiin. Harmikseni tajusin tätä postausta kootessa ettei muista vieraista ole juurikaan kuvia, joten saatte esittäytyä lahjojenne kautta. Pitäs varmaan palkata joku dokumentoija, niin jäisi kuvallisiakin muistoja...

Aurinko laskee sun selkäsi taa...

Kallokorsetti

Miesväeltä sain nestemäisiä lahjoja. Reino toi "horoskooppitequilaa" ja sitruunan, Tommi paholaisvalkkaria ja Tuomo punaviiniä, "jonka juotuasi tiedät Kaiken".


Sanna ilahdutti minua tuomalla kanttarelleja, joista osa on jo ehtinyt mennä parempiin suihin.

Karo ja Koukka toteuttivat erään sisustushaaveeni. Olen nimittäin koittanut metsästää kädenmallista (koru)telinettä, jonka voisin liimata seinään pyyhekoukuksi. Paikkakin oli jo valmiina, mutta unohdin jälleen laskuista yhden muuttuvan tekijän: kissan. Kädestä oli yksi sormi poikki jo seuraavana päivänä, joten joudun kuoppaamaan pyyhekoukkuidean ja kehittelemään uutta. (Sillä tuskin teline pysyisi ehjänä seinälläkään, jos mourun pään yläpuolella killuisi viekoittelevasti heiluva kankaanpalanen...) Alla olevassa kuvassa kiepautin mutiloidun käden ympärille malliksi muutaman hiuslisäkkeen, jotka sain aiemmin syksyllä siskoltani. Saanpahan nekin esiteltyä samalla :)Sini ja Viivi toivat De Luxe-lahjan eli lahjakortin AmandaB-sisustusliikkeeseen. Tätini ja Riikka kävivät maanantaina ja tiistaina auttamassa lopun synttärikakun tuhoamisessa. Tädiltä sain rahalahjan ja Riikka puolestaan toi teetä, kynttilän ja salmiakkia.Lämpimät kiitokset ikimuistoisesta illasta Salla, Marjo, Sanna, Sini, Viivi, Karo, Tuomo, Reino, Janne, Tommi, Jarno ja Jari-Pekka sekä terkkuja kaikille radalla mukaan liittyineille, kortteja ja onnitteluviestejä lähettäneille. Te teette elämästä juhlimisen arvoisen! :)

2 kommenttia:

Ventovir kirjoitti...

Ja hauskaa oli !! :D ( sunnuntaina ei niin hauskaa kun oli aika jäätävä krapula )

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys! Olipa mukava käydä synttäreittesi rääpiäisillä, kiitos tämän tekniikan! 23 + 1 voisi muuten jäädä tavaksi - riittäisi jatkossa muuntelun mahdollisuuksia... Olen puolestasi iloinen, että järjestit miitingin itsellesi ja ystävillesi. Eikö olekin mukava huomata suuri arkena näkymätön, sinut oikeasti tunteva turvaverkko ympärillään? - Sitten kisulille aivovoimistelua: hankippa huusholliin hyvin painava kiviastia johon pönkität mustan käden vaikka hiekalla - ja sitten ripustat pyyhkeet (pannulaput?) odottamaan kohdettaan... :) L