lauantai 17. marraskuuta 2012

Kippoja, kosmetiikkaa ja kukkia

Kävin männä viikolla pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen kiertelemässä kirpparilla ja löysin sieltä tämän koukeroisten tarjoiluvadin puoleen hintaan. Näitä tämän tyylisiä astioita ei ilmeisesti voi olla koskaan liikaa ;)

Tarjoiluvati 4.50€
Voisin myös esitellä muutaman kosmetiikkatuotteen, jotka olen ottanut koeponnistukseen. Odotin Yves Rocherin BB-voidetta innolla ja periaatteessa pidänkin siitä. Sen koostumus on samettisempi kuin aiemmin testaamani Garnierin ja värikin on huomattavasti vaaleampi. Kesällä tuotteet toimivat ja riittävät vallan mainiosti, mutta näin talven tullen tuntuu, että ihon vaatiessa enemmän hoitoa ja peittävyyttä, niin BB:t eivät enää piisaakaan. Joudunkin laittamaan poskille lisäksi myös meikkivoidetta, jotta kasvojeni väri olisi edes jotenkin tasainen. Yritänkin nyt käytellä sekä BB:n että pelkiltään turhan maskimaisen vaikutelman antavan kakkumeikkivoiteen pois, jotta pääsen fluidijahtiin. Revlonin lopetettua maahantuonnin Suomeen en ole onnistunut löytämään uutta lempparia. 

Toinen testailussa ollut tuote on myös YR:n huulipuna. Tämä puna on mitä mainion arkikäyttööni, sillä se on helppokäyttöinen ja suht lähellä huulteni omaa sävyä. Puna punatkin ovat toisinaan kivoja, mutta minusta on mukavampaa, kun meikki on huoleton eikä sitä tarvitse korjailla sen kummemmin päivän mittaan. 


Mamma lahjoi minua jälleen ja toi miulle Dermosilin vedenkestävän silmänrajauskynän. En käytä juurikaan ruskeaa meikkiä silmissäni, joten päätin kokeilla kynää kulmiin. Suoraan iholle piirrettynä voidemaisen kynän jälki oli suorastaan järkyttävän näköistä, mutta kun keksin kokeilla värin levittämistä siveltimellä, niin lopputulos olikin jo silmäämiellyttävämpi. Väri on ehkä hiukan punertava minulle, mutta en anna sen häiritä liiaksi.  


Alla olevissa kuvissa pohja on siis tehty BB:llä, huulissa on "Ykän" punaa, kulmissa Dermosilin meikkikynää ja silmissä heräteostoksena LenOn.comista hankitut irtoripset. 

Ja koska olen niin hyvä pysymään yhdessä aiheessa, niin katsokaapa mitä löysin roskiksesta. Sievän, vielä pakkauksessaan olevan ruusun! Siinä oli oikein kultanauhat ja kaikki, mutta ne piti ottaa turvallisuussyistä pois; Leevi-misse nimittäin tuntee vetoa narujen syömiseen enkä halua ehdoin tahdoin aiheuttaa sille suolitukosta... 
Veikkaan, että joku koulun käytävällä parveilleista nuorista ei ollut perustanut saamastaan rehusta ja oli nakannut omansa samantien menemään. Minulle se kuitenkin kelpasi ja onnistui piristämään kummasti päivääni :)

3 kommenttia:

Vivian kirjoitti...

Kivannäköinen tuo meikki! ^^

S kirjoitti...

Kiitos Vivian! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauneutta ja tasapainoisuutta monimuotoisesti... -L-