maanantai 6. elokuuta 2012

Kesän kohokohtia

Tämä kesä on ollut kenties elämäni surkein. Kesäkuun alussa miulla oli hieman enemmän vapaa-aikaa, mutta seuran puutteessa muistelen jumittaneeni sen suurimmaksi osaksi kotosalla. Heinäkuun olin lähes kokonaisuudessaan töissä ja kipeänä enkä näin ollen voinut osallistua yhteenkään kesätapahtumaan. Jopa perinteiset Konnevesi-päivät jäivät ensimmäistä kertaa välistä. Vapaapäivät ovat sijoittuneet keskelle viikkoa, joten en ole viitsinyt lähteä edemmäs reissaamaankaan.

Ajattelin kuitenkin koota niistä vähäisistä hyvistä hetkistä kuvakollaasin, joka saa samalla korvata muutaman yksittäisen postauksen.

Vietimme mittumaarin enomme mökillä maalaismaisemissa, syöden, saunoen, uiden ja ulkoillen.Kesän ensimmäinen kala. Koolla ei voi kehuskella, mutta kyllä se kissoille vältti.
Illalla poltimme kokon toisen enon rannassa.


Kävimme koko perheen voimin Hankasalmella, Veneskosken kesäteatterissa katsomassa Hiski Salomaan elämästä kertovan näytelmän.


Yhtenä vapaapäivänä vietettiin siskon kanssa laatuaikaa; käytiin shoppailemassa, kävelyllä ja piknikillä rannalla. Kuvissa näkyy uusi kesämekko, jonka lunastin itselleni Henkkamaukasta.Heinäkuun viimeisen lauantain vietin Riikan kanssa Valkeisen lammella lepakoita ja siilejä bongaillen ja tyttöjen juttuja höpisten. Näissä kuvissa on myös vastikään GT:sta ostettu mekko.

Salainen puutarha
Nyt miulla on lomaa 12.8. asti, huraa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Oli taas hyvin kauniita kuvia.Juhannus on AINA juhannus, vaikka sitä allakassa miten siirreltäisiin. Ja enolassa lienee tuo kaunis saniaismetsä? Tuollaisia oli ennen kotona, täällä en ole niitä löytänyt (en ole erityisemmin etsinytkään, koska olen varma metsääneksyjä...)Ja Vedenneito näyttää myös Metsänneidolta. Ja sitten Vanha kunnon Valkeinen; sekin löytyy, kun on silmiä etsiä ne luonnonnonmukaisimmat ympäristöt
sieltä. Jotenkin se kivirakentaminen ei ole (mielestäni)sitä ominta Valkeista. :) - terkuin -L-

S kirjoitti...

Kiitokseja kuvakehuista.
Saniaismetsä on täältä Kuopiosta, kuuluskohan se alue Leväseen.