maanantai 23. tammikuuta 2012

Marsupartyt

Viikonvaihteessa työskentely sotkee viikkorytmiä jonkin verran. Löydän usein itseni ihmettelemästä, että mikähän tapahtuma nyt keskellä viikkoa olikaan, kun ihmiset tuntuvat olevan liikenteessä ja juomassa. Hetken pohdittuani muistan, että elämme perjantai-iltaa ja naapureilla on tosiaan silloin vapaata. 


Työt ovatkin juuri se syy miksi joudun jättäytymään Ylioppilasteatterin Tutkiva Devising-produktiossa taka-alalle, sillä en pystyisi osallistumaan useisiin tuleviin intensiiviviikonloppuihin edes puoliteholla. Harmillista sinänsä, mutta joskus on priorisoitava. Onneksi meillä on kesäksi suunnitteilla mielenkiintoinen soluttautumiskeikka; menemme esiintymään paikkaan, jossa teatteria ei olla totuttu näkemään. 


Lauantai-iltana heitän itsekin vaihteen vapaalle ja tänä viikonloppuna käytin vapaapäiväni perheen parissa. Juhlimme ihastuttavien marsusisarusten Elviiran&Eloveenan 6-vuotissynttäreitä. Ihmisille oli tarjolla jäätelökakkua ja possumussuille viherherkkuja ja paljon hellittelyä. Nasut taisivat käsittää synttärien idean, vanhenemisen, jotenkin käänteisesti. Niin keveästi nousi askel, kun ne viipottivat peräkanaa sohvan ja nojatuolien alla innokkaasti pulisten. Ja tässä vielä video synttärisankareista salaatin kimpussa. Tuossa mussutuksessa on jotain hypnoottista... :)
Iltaisin on mukava tehdä hieman käsitöitä ja tuulettaa mieltä. Sainkin äidiltäni kotiinviemisiksi ison kasan savea ja välineitä kalligrafiaa varten. Äänestämässä käytyäni (toim. huom. Hyvä Haavisto!) upotinkin välittömästi käteni saveen. En muistanutkaan kuinka miellyttävä materiaali se onkaan työstää. Isä puolestaan antoi miulle välineitä fyysisesti kunnosta huolehtimiseen, nimittäin tuikitarpeelliset käsipainot. Kyllä miun nyt kelpaa harrastella!


Oikealla on miun nimi. Nämä ovat mallikappaleita, eivät siis omatekoisia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä marcellot !! Ja hyvä, kun on kesällä tulossa se soluttautumiskeikka. Saako siitä sitten vihjeen ??? kysyy Leena.

S kirjoitti...

Vihjettä (ja päivämääriä) tulee, mikäli koko homma nyt toteutuu. Vielä ei oo tullu sen kummempaa infoa. Toivotaan, toivotaan :)