torstai 5. tammikuuta 2012

Kosmetiikkahaaste

Tiutau! 


Olin ihan silleen, et nyt meen aikasiin koisaamaan, mut sit olinki, et hei, velvollisuudethan kutsuu vasta seiskalta! Tämän aivopähkinäilyn päätteeksi ajattelin pureutua Vivianin heinäkuussa (hups...) antamaan haasteeseen. Kiitos siitä! :)


Eli TOP10-lista kosmetiikkatuotteista. Näitä ois kertynyt helposti kaksinkertainenkin määrä, mutta valitsin tuotteet karkeasti käyttömäärän perusteella.


Opiskellessani meikkaaja-maskeeraajaksi, käytimme koululla Graftobian-sarjaa. Näitä riittoisia tuotteita löytyykin huomastani lukematon määrä, mutta suosikeiksi nostan läpinäkyvän irtopuuterin, kakkumaisen rajausvärin, jota käytetään yhdessä veden kanssa sekä pinkin poskipunan, joka näytti purkissa vieraalta, mutta lunasti paikkansa kasvoillani ihanan raikastavan vaikutuksensa ansiosta. 
Punainen tausta tuo läpinäkyvät tuotteet ihanasti oikeuksiinsa... 
Yves Rocherin silmämeikinpoistoaine, joka ei kirvele, kuivata ja poistaa vedenkestävänkin meikin on ollut käytössä jo vuosien ajan.


Ming Shun Edt:een miulla on vielä pidempi rakkaussuhde. Tuoksutin (lähes ammattilaisena en vissiin voi käyttää "haistaa" sanaa) ko. tuotetta ensimmäisen kerran ala-asteikäisenä, kun eräs tuttavaperheen nainen antoi minulla ja siskolleni minipullot lahjaksi. Tykästyin tuoksuun jo silloin ja tarpeeksi ikää kartutettuani aloinkin käyttää tuotetta lähes päivittäin. Tämä on siinäkin mielessä kiva tuoksu, että olen saanut kaksilahkeisiltakin positiivista palautetta. Rakkautta ensi nuuhkaisulla.
Naamiot (mieslukijoille selvennykseksi, tämä ei tarkoita maskimaskia!) ovat hyvä lisä kaikkien ihonhoitorutiineihin. Itselläni on sekaiho, t-alue rasvoittuu ja posket kuivavat atopian ansiosta. Niinpä sipaisen viikottaisen kuorinnan jälkeen t-alueelle Yvesin (tai milloin minkäkin) merkin talia imevää mömmöä ja poskille ja kaulalle Herbinan sametinpehmeää, kosteuttavaa naamiota. 


Vinkki: Kosteuttavan naamion voi jättää yöksikin, mikäli sipaisee kymmenen-viidentoista minuutin vaikutusajan jälkeen vanulapulla liiemmät pois.
Ja loppuun nämä veskassa nuhraantuneet kaunokaiset, jotka ovat silmämeikkini peruspilareita. 
Maybellinen helmiäisvalkoinen luomiväri oli kannattava heräteostos. Sipaisen tätä aina meikatessani kulmaluulle, silmien sisänurkkaan ja joskus jopa poskiluulle. Pure love, kuten varmaan kuvasta näkyykin ;)


Samoiten Lumenen silmämeikinpohjustajaa tulee käytettyä lähes aina meikatessa. Pohjustajan tärkeimpiä tehtäviä on nimensä mukaisestikin antaa kestävä pohja luomiväreille sekä ehkäistä värin pakenemista luomivakoon. Värit myös toistuvat paremmin pohjustuksen kanssa kuin ilman. En käytä huulipunaa kovin usein, joten en ole nähnyt tarpeelliseksi ostaa huulimeikille omaa pohjustajaa. Silloin, kun punaamisen halu iskee, saa tämä tuubi tehdä koukkauksen myös äänen suuntaan.


Ja viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä on ripsiväri. Mikäli minun tulisi valita vain yksi meikki, jota saisin käyttää, en empisi hetkeäkään valintani kanssa. Laiskoina ja kiireisinä päivinä tyydyn vai loihtimaan tummat räpsyttimet itselleni ja olen valmis lähtöön. Suosikkiripsareita ovat Lorealin kaksipäiset, tällä hetkellä käytössä on Lorealin Double Extension Extra Black


Löytyikö joukosta omia suosikkejanne?

Ei kommentteja: