sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Kuopiosta kajahtaa!

Oi voi mikä postaustauko! Mun netti (tai pikemminkin mokkulan sim-kortti) kosahti ja nyt sain uuden. Sitten tuntuu ettei "vanhoja" juttuja viitsi enää kirjoitella... 

Minua on viime aikoina piristänyt monikin asia. Yksi niistä on tietenkin joululoma. Laitan näin jälkikäteen naputellessa vain muutaman otoksen joulumarsuista.

Elviira tarkastaa paketteja

"Tää on ihan selkeesti mulle."

Toinen asia on se, että hämähäkkini on ollut jo jonkin aikaa kipeä, eli sillä oli luultavasti punkkeja. Tämä ei siis ole se iloinen asia (:D), vaan se, että nyt saatoimme päihittää ne ovelat pikkupirulaiset.
Suursiivosin terraarion, mutta punkit palasivat. Joulukuun alussa kävin haastattelemassa kuopiolaista hämisasiantuntijaa ja sain häneltä vinkkejä. Regina auttoi siivousta omalta osaltaan luomalla nahkansa. Tämä oli kolmas kerta, kun ötökkä teki sen minulla ollessaan ja kolmas kerta, kun onnistuin missaamaan tapahtuman :/ Eli en saanut vieläkään varmuutta niveljalkaisen sukupuoleen. Nyt puhdistustyö (johon sisältyi kaikkien tarvikkeiden, purujen, kivien jne. pakastaminen, peseminen ja desinfioiminen uunissa sekä terraarion "saunottaminen") on vihdoin saatu päätökseen ja toivon, että uusi vuosi olisi edellistä terveempi.

Oikealla vanha nahka

Kuvassa on miun käsi helpottamassa koon hahmottamista. Arvioisin leg spanin olevan n. 15cm.

Terraario vaihtui siivouksen ajaksi faunaboksiin. 
Ja kolmas kiva juttu, eli sain kisukavereita hoitoon =^.^= Omakin poppoo saattaa kasvaa kevään aikana, mutta siitä lisää tuonnempana, kunhan saan itsekin lisää varmuutta asiaan :)Iloista uuttavuotta kaikille blogissani piipahtaville!

4 kommenttia:

Jenni L kirjoitti...

Blogin osoitteesta päätellen tää on lasiodora parahybana?
Toivottavasti on akka :)

S kirjoitti...

Regina on lasiodora klugi. Mut eipä nuo niin kauheasti eroa...
Sukupuoliasia kyllä ketuttaa ankarasti, kun en ikinä onnistu tarkistamaan sitä. Seuraava mahis saattas olla syksyllä.
Ötökän nimi oli edellisessä kodissa Jeltsin ja jos nimi on enne, niin pitihän se vaihtaa ;) Onkos teillä joku niveljalkainen kisujen kyylättävänä?

Jenni L kirjoitti...

Tällä hetkellä on pelkästään G. Rosea mutta hämähäkkejä mulla on ollut tuon lisäksi P. Murinus, P. Cambridgei ja 3 eri Poecilotheria lajia. Katsoin kuitenkin parhaaksi myydä nuo vähän tujummat lajit pois kun nuo kissat on turhan uteliaita.. Harmi koska Poet on mun lemppareita :/

Mutta niin, on OLLUT kaikkea skorppareista rukoilijasirkkoihin ja haluaisin taas laittaa terroja pystyyn mut vasta pysyvään asuntoon..

Jaaritijaariti.. terveisin ötökkätyttö henkeen ja vereen ;D

S kirjoitti...

P. metallica kelpais kyllä. ;) Hieman realistisempi haave on kuitenkin B. emilia. L. klugi, kun ei ole mikään kaikista näyttävin laji muuten kuin kokonsa puolesta.