tiistai 20. elokuuta 2013

Kuvaukset Suomäellä pt. II

C'est moi-linja jatkuu. Sain tänään muutamia lisäkuvia Suomäen kuvauksista, ja koska tiedän, että ruudun takana vartoo ainakin yksi nostalgiannälkäinen lukija, niin laitan nämä heti näytille. Erityisterkut siis Kaaville! :)


Reetta
Ajan tarinaTäytyy sanoa, että tästä kesästä olisi jäänyt kurjemmat muistot ilman näitä kuvauksia. Toiset erityisterkut lähetänkin siis kuvaajalle ja ystävälleni Topi Pakariselle. Oot timantti!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Soile,Topi, Miro; Niin taas tuhat kaunista muistoa heräsi eloon, osa hassuja, toiset haikeita, utukuvia muistin/muistojen huoneista. - Vanha kunnon (pellavatäytteinen) Reetta kaikki pesut kestäneenä. Kammarin pöydällä kulmikas kello,joka soitti herätyksenä On Pohjolan hangissa meill´ isänmaa ja jossa kaksi sävelvipua ensin lukkiutui ja soi pienen tauon jälkeen poksahtamalla yhtä aikaa. Ja Miro muistuttaa ulkonäöltään Mirkkua,joka suloisena pentuna istui vetämäni laatikon kyydissä. Sittemmin hän oli kova kolli,kävi reen jälkiä pitkin Sumiaisissa asti ja tuli sitten kerran kotiin kolmella jalalla könkäten. Tassu oli jäänyt pyydysrautaan, sen muoto jäi lapiomaiseksi. L

Anonyymi kirjoitti...

Vielä hiukan lisää ajateltua kuvien tunnelmista. Meidän tumma Elovena- tyttö on mielenkiintoinen; hän on osa luontoa tai sisustusta, nousee kuvan pintaan elävöittämään sitä ja samalla painautuu pehmeästi ilman itsensä korostusta kohteeseen sen ehdoin. Ja kameramies jaksaa odottaa oikean tunnelman löytymistä. Olette aikamoinen työpari; tuloksia voi vain kiitellen ihailla :) L

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen ajatus tänä aamuna herättyäni oli esite,jossa oli teksti

Valokuvaaja Topi Pakarisen näyttely

REETTA
JA MUITA KUVIA

Galleria Käpy
Konnevesi-päivät 2014

(Terveisin L)

Anonyymi kirjoitti...

LÄMPÖISET NIMPPARIONNITTELUT !!
SOILE 3.9. :)
MIRO 7.9. :) L

Anonyymi kirjoitti...

SOILE JA MIRO !
Voihan nekku :( Uusintayritys tässä:
NIMPPARIONNITTELUT Soile 3.9. ja Miro 7.9. <3 tv L ja Mau.

S kirjoitti...

Robottivahti (eli minä) on ollut laiskalla päällä! Kiitos nimmparionnitteluista, hämähäkki Reginakin juhlii 7.9. Voidaan siis juhlia koko viikko :) Kiitos myös tarinoista, ja näyttelyideasta. Se taisi jäädä muhimaan ;)