perjantai 19. lokakuuta 2012

Kysymyshaaste

Selailin seuraamieni blogien vanhempiakin merkintöjä, sillä muistelin, että joskus jossain minulle oli nakattu kysymyshaaste, jota en ottanut heti talteen. Nyt löysin sen Hämärän kaiku-blogista ja voisinkin vastailla hänen esittämiinsä kysymyksiin. 

Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

Tähän olen vastannut joskus aiemminkin, mutta kerrattakoon. Aloitin blogini alunperin niinkin syvällisellä ajatuksella, kuin "jos kaikilla muillakin on, niin miksei minullakin". Nykyään blogini toimii sensuroituna päiväkirjana elämästäni ja toimii samalla kirjoitustaitoa ylläpitävänä foorumina.

Millaisia blogeja luet ja miksi?

Luen kavereiden, tuttujen, tutun tuttujen ja muuten vain mielenkiintoisten persoonien kirjoituksia. Luen mielelläni sujuvaa tekstiä, jota on ryyditetty tekstiä tukevilla kuvilla. 

Millaisena näet elämäsi kymmenen vuoden päästä?

Olen silloin noin kahta viikkoa vaille 34-vuotias. Toivoisin kliseisesti olevani silloin rengastettu, korviani myöten veloissa (lue: omakotitalon omistaja) ja pihalla pyörisi lauma kaksi-ja nelijalkaisia eläimiä ja kenties muutama kupeittemme rakkauden hedelmäkin. Joku sopivasti haastava työkin sopisi haaveeseeni. 

Missä haluaisit käydä edes kerran elämässä?

Näitä on monia, mutta häpeäkseni minun täytyy myöntää etten ole koskaan käynyt Lapissa. Myös Islanti, Englanti ja Australia kiinnostaisivat.

Mikä on suosikkivuodenaikasi ja miksi?

Syksy, sillä silloin ei ole liian kuuma eikä kylmä, luonto näyttää ihanalle ja varsinkin iltaisin ulkona on aina niin romanttinen tunnelma kosteassa ilmassa hohtavine valoineen ja hiljalleen putoavine lehtineen. Talvi ja kesäkin ovat kauniita vuodenaikoja, mutta silloin saa tuskastella enemmän vaatetuksen kanssa.

Mitä artisteja/bändejä kuuntelet tällä hetkellä erityisesti?

Musiikkimakuni laajenee laajenemistaan ja välillä oikein havahdun ihmettelemään, että "tykkäänkö minä tällaisestakin nykyään"?! En ole jaksanut perehtyä  mitenkään suurella intensiteetillä eri bändien edustamiin genreihin, joten toivon selviäväni suht kuivin jaloin, kun sanon pitäväni tällä hetkellä eniten industrialmusiikista. Omin sanoin "goottipoppi" on lunastanut erityisen paikkansa fiktiivisellä levylautasellani. Alle keräsin muutamia esimerkkejä tämän hetkisistä suosikkibiiseistä.

Millainen on unelma-asusi?


Tähän en oikeastaan osaa vastata, sillä en rehellisesti sanottuna tiedä. Vastaan siis ympäripyöreästi, että joku oikeita kohtia korostava/peittävä, hyvin istuva mekko.

Mikä saa sinut onnelliseksi?

Pähkinänkuoressa: koti, eläimet, läheiset.

Minkä taidon haluaisit oppia?

Jos lentotaito ei ole kovin realistinen haave, niin korjaisin haltiatarkummini tekemän virheen, hän kun ei muistanut antaa syntyessäni laulunlahjaa.

Jos saisit palata ajassa taaksepäin, mihin aikaa palaisit ja miksi?

Voisin elää uudelleen muutaman huolettoman lapsuuden kesäpäivän mökillä uiden, saunoen ja pyöräillen.

Kuinka paljon vietät aikaa tietokoneella?

Omasta mielestäni liikaa.

***
Ajattelin tässä lopussa heittää pallon teille arvon lukijat, haluaisitteko te jatkaa kysymyslistaa jotenkin?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! On välttämättä kommentoitava muutamaa kysymystä ja vastausta...
1. Jos saisit palata ajassa taaksepäin -
2. Mikä saa sinut onnelliseksi -
3. Millaisena näet elämäsi kymmenen vuoden päästä -
Vastauksista muodostuu jotakin hyvin loogista,kaunista -ja realistista! -L

S kirjoitti...

Toivotaan, toivotaan. Ja ehkä tehdään sen lisäksi vähän töitäkin haaveiden toteuttamiseksi :)