tiistai 22. toukokuuta 2012

KYT valtaa IKEAn!

Kirjoittelin tammikuussa vihjailevasti tähän malliin: "Meillä on kesäksi suunnitteilla mielenkiintoinen soluttautumiskeikka; menemme esiintymään paikkaan, jossa teatteria ei olla totuttu näkemään."
   Nyt kun asia on lyöty lukkoon, niin voin huoletta kertoa, että menemme siis Kuopion Ylioppilasteatterin kanssa pian avattavaan Ikea-tavarataloon esiintymään. Meidän erikoinen tehtävämme on "asuttaa" mallihuoneita ja olla ikäänkuin kotonamme. Esimerkiksi aamulla heräilemme sängyistä, kun ensimmäiset asiakkaat saapuvat, meikkailemme ja valmistaudumme päivän koitoksiin. Osa lähtee toimistotöihin, osa viettää kotipäivää lueskellen ja käsitöitä tehden tai vierailee naapurissa kahvittelemassa. Juhlimme myös nelivuotiaan Riitu-tytön synttäreitä ja illalla ajattelimme vallata kesämökin lautapelien merkeissä.
Kohta sinne pääsee! :)
En uskaltanut ottaa tutustumisreissullamme kuvia sisätiloista, kun koko paikkaa ei ole vielä virallisesti avattu, joten mielikuvia voi hakea näiden netistä löytyvien mallikuvien avulla. 


Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin pistän varalta omat vuoroni näkyviin. Saapi tulla juttusille ja koeponnistamaan leikkikotini sohvaa.


ke 23.5. klo 10-13 ja 17-19 (shoppailupäivä Family Cardin omistajille)
to 24.5. klo 10-13 (virallinen avajaispäivä)
pe 25.5. klo 11-13
la 26.6. klo 16-18


Sitten toiseen jännään ja iloiseen aiheeseen. Kävin läheisellä lammella iltakävelyllä ja näin elämäni ensimmäistä kertaa vesimyyrän (vai piisamin?!). Pysähdyin lähietäisyydellä ihastelemaan sen söpöyttä ja yritin räpsiä kännykän kameralla kuviakin. Harmikseni kotona huomasin, että tuolla kameralla ei kannata zoomata yhtään, sillä kuvista tuli epäselviä. 
Pikkuveijari oli varsin tyhmänrohkea, se ei hätkähtänyt edes Ilona-koiraa ja sen omistajaa, jotka tulivat seurakseni otusta ihastelemaan.


ValkeisellaJa tässä kuvia minityypistä.
Ensin se mutusteli voikukanlehtiä.
Sitten se esitteli uimataitojaan.
Ja pysähtyi vielä kasvokuvien ottamista varten ennenkuin sukelsi kivien koloon.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä KYT/Soile/kaikki soluttautujat!!
-Ja sitten todellista nostalgiaa tuo kaunis Valkeinen, piisameineen päivineen.. -L-

S kirjoitti...

Eikö olekin hauska idea! Joku hieno ruotsalainen innovaattori kai tuonkin on keksinyt :)

Valkeisella on aina yhtä ihana käydä, oli vuodenaika mikä hyvänsä.

Wanna kirjoitti...

Lisäpäivitystä Ikealta lienee luvassa? ;)