perjantai 2. maaliskuuta 2012

Se päivä oli oikein oiva

Miulla oli pitkä postaus valmiina teille, mutta en saanut kaikilta kuvissa esiintyviltä koskaan vastausta siihen saisiko heidän kuviaan käyttää, niin jätän sen sitten julkaisematta. Mäh. Ja nyt bloggeri päätti tehdä tämänkin pätkän kahen kuvan lisäämisestä ikuisuusprojektin.


Laitan sitten vaan parhaan osion siitä jutusta, sillä haluan hypettää ees vähän :P


Keskiviikkoiltana (siis 22.2.) tapahtui jotain ultimaattisen jännää! Kuopion kaupunginteatteriin tehdään mittava remontti ja porukka hajaantuu ympäri Kuopiota. Tapasimme illalla Bierstubessa näyttelijä Ari-Kyösti Sepon, jonka ainakin minä muistan parhaiten Ansan ja Oivan Oivana. Moni tuttavapiiristäni on ollut innoissaan siitä, että yksi lapsuutemme suosikkiesiintyjistä kiinnitettiin juuri meidän kaupunginteatteriimme. Mahtia!
Keskustelimme mm. yhteistyömahdollisuuksista ja pääsemmekin ensi tässä kuussa seuraamaan ammattilaisen valmistautumista esitykseen, kierrellään teatterilla, katsotaan sen iltainen näytös Remonttijengistä ja istutaan sen jälkeen alas puimaan päivän kulkua. En malta odottaa! :) Mahtavaa saada mentorointia vuosia työkseen näytelleeltä.

Ansa&Oiva, kuva täältä
Tässä yhteydessä voisin myös suositella Ari-Kyöstin Kaupunginteatterin Studiossa pyörivää esitystä, joka oli sanalla sanoen vaikuttavin näytelmä, jonka olen elämäni aikana nähnyt.  

Tästä linkistä pääsee tutustumaan näytelmään paremmin. Miusta saa varmasti seuraa, jos joku on menossa katsastamaan teoksen :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oivallista !! -L-