perjantai 8. kesäkuuta 2012

Sateenkaaria ja sisustusta

Vietin viime sunnuntain hieman normaalista poikkeavalla tavalla ja olin jo aamuyhdeksän aikaan matkalla kohti Kaavia. Osallistuin Kuntofixin itsepuolustuskurssille ja yritin kaivella lihasmuistista krav magassa opittuja taitoja ja ympätä mukaan uusia tekniikoita. Seuraavana aamuna kipeät lihakset ja mustelmat käsissä muistuttivat hauskasta ja uuvuttavasta päivästä. Hiemanhan tuo alkoi himottaa palata takaisin Kamppailuseuran riveihin...
Ja kurssikavereille haluaisin sanoa perinteisesti: Kiitos ja anteeksi ;)


Sitten muutama kivuusjuttu ennen kuin pääsemme postauksen teemaltaan yhtenäisempään loppuosioon.


Leevimau täytti kesäkuun alussa 12 vuotta.


Leevi 7.6.2012
Tuplasateenkaari! Ulommainen on aika haalea, mutta pistin kuvan täysikokoisena, niin voitte halutessanne zoomailla :)
Keskiviikkona oli antiikkiliike Wanhan repun pihamyyjäiset, innokkaat, sateesta piittaamattomat aarteenmetsästäjät pääsivät tutkailemaan myös varastona toimivan aitan sisältöä itse liikkeen lisäksi. Tavaroita intopinkeänä penkoessani onnistuin jäämään joidenkin putkien väliin jumiin, niin että minun täytyi riisua kenkäni, että sain keploteltua jalkani irti. Onneksi selvisin, muutoin Wanhan repun henkilökunta olisi voinut jokusen vuoden kuluttua myydä harvinaisen, muumioituneen shoppailijan, joka olisi löytynyt tavarakasan alta ;)Noi lätsätkin himottas...
Miro tutkii tuomisia.
Hyötyostoksia, kuten aina. Mittareiden taustana toimii Helsingistä ostamani  "sanakirja"askartelupaperi, joka etsii vielä lopullista käyttökohdettaan.
Mittarit paikoillaan.

Keittiöni sisustussuunta on ollut oikeastaan koko ajan hakusessa. Alunperin haaveilin maalaisromanttisesta, hieman rustiikkisesta ja pääpainoltaan valkoisesta kodin sydämestä. Tämä olisi kuitenkin vaatinut kaiken, siis aivan kaiken, uusimista. Nyt olenkin kokenut ahaa-elämyksen siitä mihin suuntaan haluaisin lähteä kyökkiä kehittämään ja mittarit sopisivat ko. tyyliin vallan mainiosti. Alle kokosin muutamia lainattuja kuvia, joista saa hieman osviittaa industrialhaaveistani.


Kattolamppuja  (kuva)
Kuva

Ihana kaappi
Tällaisenkin huolisin kotiini.
Lipastoja, sarvia, laatikoita, perhosia...! (Bloomingville)
Karun kaunista (Lähde)
Mallihuone, jossa näytetään kuinka kaksi aiemmin mainitsemaani tyyliä sopivat mainiosti myös samaan huoneeseen.


Ja kuinkas sattuikaan, sisustusliike Wanilla Rosen sivuilla on käynnissä arvonta, josta voi voittaa viisikymmentä euroa shoppailurahaa! 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei !Kiitos ihan sanallisista terkuistasi ip-kurssilta! Sisustelu lienee sitten itsen puolustusta? ja historioiden taltiointia vanhaa pieteetillä säilyttäen.
Kisujen naamakuvissa näkyy muuten hyvin kummankin hämähäkkikuvio otsassa. -L-

S kirjoitti...

Tuo onkin mielenkiintoinen lähestymistapa, kyllähähän pesän rakennus tuo jonkinlaista turvaa maailmaa vastaan.

Eräs sinullekin hyvin tuttu T.T. sanoi, että kissoilla on M-kuvio kasvoissa. Hämis kuulostaa kyllä jännemmältä :)